Update over onze equipes

  • Redactie
  • 07 okt 2019
  •   Reacties uitgeschakeld voor Update over onze equipes

Dit voorjaar was een neurologische equipe twee weken in Congo-Brazzaville werkzaam. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang voor de najaarsmissie. Deze neuro-equipe vertrekt op 16 november en keert dan 3 december terug.

Ook een orthopedische equipe is dit voorjaar al een keer afgereisd. Ditmaal was Rwanda voor de eerste keer het werkterrein. Van 9 tot 23 november wordt dit land voor de tweede maal bezocht door een orthopedisch team.

Eerder al, op 18 oktober, vertrekt een tweede orthopedische equipe voor twee weken naar Congo-Brazzaville. Er is een nieuw ziekenhuis gevonden, Hôpital Blanche Gomez, dat aan onze medische en organisatorische vereisten kan voldoen.

Tegelijk met deze equipe reist ook orthopedisch schoenspecialist Marc Vandewiele naar Congo-Brazzaville. Voor de tweede maal dit jaar legt hij een inspectiebezoek af aan het Willem Struijs Centrum. Het is van belang de doorgevoerde verbeteringen in dit facilitaire centrum te blijven volgen en verdere verbeteringen op gang te brengen.


Pijlkruidlaan 5
2811 CM Reeuwijk
E: info@sogv.net
IBAN: NL72INGB 0695 0105 14
KvK-nr: 41128548
RSIN: 8160.72.395