Nieuwe wijzigingen

  • Redactie
  • 02 apr 2021
  •   Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe wijzigingen

Na ruim twintig jaar aan onze stichting verbonden te zijn geweest, besloot Wilko Brink onlangs dat het tijd was om in goede harmonie afscheid te nemen. Hij heeft inmiddels zijn functie van penningmeester neergelegd en zich uit het bestuur teruggetrokken. Wilko gaf te kennen dat hij nieuwe bezigheden en nieuwe uitdagingen heeft gevonden, deels ook in het door hem geliefde Afrika. Hierdoor houdt hij te weinig tijd en energie over voor Stichting Op Gelijke Voet. Uiteraard is het bestuur hem zeer dankbaar voor zijn jarenlange inzet. Wij wensen hem alle goeds met zijn nieuwe activiteiten.

Tegenover een vertrekkend bestuurslid staat gelukkig een nieuwkomer. Het doet ons veel genoegen dat Wilma van de Kerk bereid is gevonden het bestuur te komen versterken. Wilma heeft jarenlange ervaring met onder meer met kinderen met hersenbeschadiging en is zeer actief in onze neuro-groep. Zij heeft aan verschillende missies daarvan deelgenomen. Wilma zal als bestuurslid dan ook specifiek de aangelegenheden van de neuro-groep gaan behartigen.

Intussen zoeken wij naarstig naar een nieuwe penningmeester. Hopelijk kunnen we over niet al te lange tijd bekendmaken wie deze vacature gaat vervullen.


Pijlkruidlaan 5
2811 CM Reeuwijk
E: info@sogv.net
IBAN: NL72INGB 0695 0105 14
KvK-nr: 41128548
RSIN: 8160.72.395