Vrijwilligers voor Afrika gezocht

Ben jij werkzaam in de gezondheidszorg? Loop jij ook al jaren rond met de gedachte om eens in  Afrika aan het werk te gaan? Aarzel je ook steeds omdat je niet de goede organisatie gevonden hebt?

Dan is er nu licht aan de horizon. De Stichting Op Gelijke Voet met haar zetel in Reeuwijk is op zoek naar gemotiveerde gezondheidswerkers. Orthopedisch chirurgen, anesthesisten, operatieassistenten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, gipsmeesters, orthopedisch schoenmakers, orthopedisch instrumentmakers. We hebben ze allen nodig.

We werken in twee landen, te weten Congo-Brazzaville en Rwanda. In Congo wordt Frans gesproken, in Rwanda naast Frans ook veel Engels. We houden ons bezig met kinderen die fysiek gehandicapt zijn.

Wat we van je vragen? Vooral een sterke motivatie en gedrevenheid. Je kunt je gemakkelijk aanpassen aan primitieve omstandigheden. Je hebt ervaring in je vakgebied. Je vindt het een uitdaging je kennis en kunde over te dragen op anderen.

Spreekt dit je aan, neem dan contact op met Stichting Op Gelijke Voet per e-mail: info@sogv.net. Wil je eerst nadere informatie, bel dan met de voorzitter via 06 53 699 796.